azim puchong blog

By: azim puchong personal page

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Feb-2006 16:05 Email | Share | | Bookmark
i want you to love me

 


by Seeds Of Blossom


For these years I’ve searching
For the one who could fill my heart
For my life I’ve been begging
For a love that I never had

At least I
try to find the way
and I found her
but I know that
it’s hard for me to win her heart

There is rainbow in her eyes
And I found light in her smile
i don’t know what is the right way
for me to win her heart

At least try I to win heart
And don’t care I lose
at least I try
at least I try
give the best of my treat..

oh god please help
I’m in love with someone love
Give me strength for me to get her

oh god please help
I’m in love with someone love
Since I always a loser in my live



last nite aku g jamming ngan kawan aku Edy, ngan band die Disburse
wah..best gile sebab dh lama tak jam, hehe
walaupun aku tak tau main ape2, aku cuma melalak je laa
gambar lain akan di upload kemudian

bout this song, suka bangat,
kawan aku kat UTM nye band
enjoi


Friday, 17-Feb-2006 17:43 Email | Share | | Bookmark
Cintailah Cinta

 



Tuhan, anugerahi sebuah cinta
Kepada manusia untuk dapat
Saling menyayangi …
Bila … kebencian meracunimu …
Takkan ada jalan keluar
Damai hanya jadi impian
Kita takkan bisa berlari dari …
Kenyataan bahwa kita manusia
Tempatnya salah dan lupa

Jika masih ada … cinta di hatimu
Maka maafkanlah … segala kesalahan
Cintailah cinta

Bila … kamu bisa ‘tuk memaafkan
Atas kesalahan manusia yang
Mungkin tak bisa dimaafkan
Tentu … Tuhan pun akan memaafkan

Atas dosa yang pernah tercipta
Yang mungkin tak bisa diampuni


Monday, 13-Feb-2006 12:07 Email | Share | | Bookmark
Rahsia Luna

 


seterang bulan di taman mainan
ku pasti kau jadikan sebuah khayalan
engkau pergi dari sini
ku tak mahu ke sana

seindah pelangi di taman khayalan
mesti kau jadikan sebuah perhiasan
dan kau pergi dari sini
aku tak mahu ke sana

oh cinta
mengapa kau sering mengata diri
mengapa kau sering membohongi diri
ku tak mahu kat pergi kesana kemari

oh cinta
mengapa kau sering membohongi diri
apakah aku yang sering tak mengerti
ku tak mahu kau datang kembali
kembali ke sini


Saturday, 11-Feb-2006 06:59 Email | Share | | Bookmark
Teman Tapi Mesra

 



Aku punya teman
teman sepermainan
kemana ada dia selalu ada aku
dia amat manis
dan juga baik hati
dia slalu ada waktu
untuk membantuku

namun aku bingung
ketika dia bilang cinta
dan dia juga katakan
tuk ingin jadi kekasihku

reff:
cukuplah saja berteman denganku
janganlah kau meminta lebih
ku tak mungkin mencintaimu
kita berteman saja
teman tapi mesra

aku memang suka pada dirimu
namun aku ada yg punya
lebih baik kita berteman
kita berteman saja
teman tapi mesra

La Lalalalalaa Lalalalalaa Lalalalalaa
La Lalalalalaa Lalalalalaa Lalalalalaa


skrg ni lagu ni asik terngiyang2 kat kepala aku
selalu dengar mcm ade org nyanyi lagu ni kat aku..
but..ape2 pun hidup mesti terus


eh..sebelum lupa,
aku dah daftar domain aku, tgok la di
www.azimpuch.com
tp skrg ni terus directlink ke fotopages aku laa
nnt baru buat.


Saturday, 4-Feb-2006 09:54 Email | Share | | Bookmark
aku dikelilingi oleh perokok tepu

 
 
 
View all 9 photos...

















kesian kat aku yg x boleh isap rokok ni


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net