azim puchong blog

By: azim puchong personal page

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jun-2006 16:25 Email | Share | | Bookmark
today it is

 



First Meeting by Danielle Steel

Razzle dazzle snow scene
my life so white so bare so vast

and then your open door
my heart whooshing toward your arms

racing much too fast too free
as your eyes waltzed slowly over me

the cadence yours the tempo mine
the music poured like vintage wine

the magic of our moment so rare so good so new
as breathlessly i gazed at you..


arini sangat memenatkan
ku kepanasan, dah brape hari tak hujan
nak kena siapkan keje ku ni
kena submit weekend ni
tak pe.. 'ill work hard for MacBook'
hehehe

kat opis pg td plak aku slalu cakap "ini bakal pekerja cemerlang.."
cakap sorang2 hahaha
macam org gile.. keje byk nak tahap semut kat blakang umah ku
kire ayat aku tu maybe jadi kenyataan la kot
hahaha..

*pic masa majlis persandingan Azlin & Hasmie di Melawati.. aku tgh siapkan album yg ni..
utk melihat pics kahwin sila ke http://azimpuch.fotopages.com


Tuesday, 27-Jun-2006 13:57 Email | Share | | Bookmark

 


MENANTI by Doul

Dekat 19, ni cara kita weh
Lu orang periksa la kalau lu orang nak periksa
Jaga-jaga semua ku baru dalam permainan ini
Menterjemahkan lagu dengan caraku sendiri
Gua ada awek tapi dia nak pergi
Jadi tinggallah gua sorang diri
Gua sayang dia gila weh tapi dia nak chow
Jadi sebelum dia chow, gua cakap
Biar gua cerita lu orang lah
Dengar woi

Aku rela.menantimu
Walaupun aku tak sanggup
Menanggung rindu, tapi yang pasti
Aku setia kepadamu
Tak gusar pada badai yang akan hadir

Mari intan payung, gua nak kata serba sedikit
Jangan ah renggang, datang dekat sikit, gua tak gigit
Ruang yang luas antara kita dijadikan sempit
Supaya matamu, bertentang mataku yang selebet
Owh..walaupun perpisahan kan kita alami
Toksah sedih, gua tunggu lu kat sini!!
Jangan risau kalau-kalau gua nakal menggatal
Gua tak main gila selagi cinta kita kekal
Owh..cara mu menyayangiku buat gua lambung-lambung
Cara mu memuji manja dah lah memang cun
Buat lutut gua lemah tapi teruskan
Gua langsung tak tersinggung
Mana weh lu belajar sayang?
Gua fikir lu buat gua bingung
Matamu menyinarkan masa depan yang cerah
Berat hati gua, namun terpaksa gua menyerah
Kan mu..tuk kejar impian
Cepat pergi, cepat balik, cepat sikit gua cuba tahan
Ooohh.

Nak pergi dah ni? Tunggu ah sikit lagi
Gila s**l gua belum puas renung muka lu lagi
Haih macam mane? Nak gua nangis ke apa?
Papehal sekejap lagi gua terpaksa terseksa lah
Walaubagaimanapun, gua nak tinggalkan pesan
Nak dengar, tak nak dengar, sekati lu ah perempuan
Jangan lupa diri, jangan langsung lupa gua
Impian mesti kejar, jangan biar terbiar eh?
Jangan bazir makan weh, perut kene kenyang
Jangan bazir masa dan mak bapak lu punya wang
Maaflah beb, gua takde duit nak kasi
Gua harap cinta dan hati gua memadai
Owh..sampai sini sajalah wahai gadis jelita
Gua tak nangis Cuma habuk terbang masok mata nih!
Sebelum pergi, ambik gua punya hati
Ingat sayang! Gua cinta lu bagai nak mati!!

Lat tali lat tali tan plong
Kepadamu pemikiran ku terpesong
Susah gila ku nak menahan
Kerinduan yang telah disebabkan

Oi sayang! Sayang! Jangan lupa telefon nanti eh?
Gua tak boleh, telefon rumah dah kene potong!!
Ingat pesan eh? Jangan main gila ngan gua weh..
Lu balik nanti, tau ah kang!!!



aku skrg ni tgh suka gile kat lagu ni..hehehe
semakin jiwang kah aku ??
asik layan punk rock je.. skali skale kena gak dgr hip-hop
r&b pun best gak (R & B utk rhythm & blues, bukan rogol & bunuh ye..)
hahaha...
AWAS.. page ini akan semakin JIWANG

mata ku dah semakin pulih..Alhamdulillah
hari kamis last MC tu dh tak merah,
tp masih kabur mata kanan tu..skrg dah makin clear.."terima kasih power root"
PC pun dah kembali normal.. thats why lama tak update benda ni
komen ye ... i luv u all

*pic bulan september thn lepas. masa nk g tanjung jara beach resort, t.ganu.


Tuesday, 13-Jun-2006 02:53 Email | Share | | Bookmark
aku ke PPUM

aku ade purfect vision, tp mata kanan aku dh kabur
benda akah ni suluh lampu gile kuat kat mata aku
tgu, tgu, tgu... bile no aku nak naik ni
View all 4 photos...


hola, semalam aku g Klinik lagi,
utk ambik MC. tp doc tu suruh aku g spital
sebab dah lama sgt tak elok2 lg

so.. aku pun ke PPUM.
jumpa doc sana, check sikit,
pastu die hantar aku ke doktor pakar mata.

tgu sambil tertido2,dekat 2jam baru no aku panggil
ramai gak yg mata ade probs ni
doc check mata aku guna mesin tu.
die suluh lampu yg terang gile kat mata aku, lampu kale biru ngan kuning
pastu die masuk asid kat kelopak mata aku, nak test katanye
sakit gile, nasib baik doc arab tu lawa.. hehehe

die kata benda ni dh infection, dalam 2 minggu baru elok.
so aku tanye."can i go to work like this? "
die kata xleh, die bagi MC 4 hari.. gile la
dr rabu lepas aku MC.. sampai khamis ni.. huhuhuhu

doakan aku cepat sembuh.. bleh ambik gmbr lawa2 lg..


Thursday, 8-Jun-2006 04:05 Email | Share | | Bookmark
sakit mata



Emotional Love Song by Dewa19

Belum cukup sembuh hati ku ini..
Dari luka yang kau tikam kejantungku..
Sudah kamu lukai nya lagi..
Sudah kamu hancurkan..
percaya ku kepadamu..
Aku mungkin takkan pernah tau..
Apa salahku kepada dirimu..
Mungkin juga kamu masih ragu..
Dan ta'pernah menganggap ini adalah serius

JANGAN SAKITI KU LAGI..
MUNGKIN AKU BISA PERGI..
PERGI UNTUK SELAMANYA..
DAN MUNGKIN TAK KAN KEMBALI..

Setelah aku menjadi milik mu..
Masihkah kamu akan sakiti aku lagi
Belum cukupkah kamu menyiksa aku
Belum cukupkah kamu membuat aku jadi gila


arini aku MC lagi...

semalam g opis, org kat opis kata mata aku merah..
aku rileks je.
pastu opis mate aku ni suruh tgok cermin.
terkejut gak la.
aku terus g klinik. waa.. ni kes serius ni..
aku ngan seronok nye dpt MC...hehehe


Wednesday, 7-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
hahahhaha...baru nak upload

 
 
 
View all 13 photos...



Flower by Radioflyer

your aching body / fragile gently
pieces by pieces / you've got cracked in
don't be afraid / it's just temporary
that is how you felt / for the 1st time being
well..it's ok..
so now you gotta through it
and so..you go on through it
love is waiting for you to come
and let us sing it
so now you gotta through it
and so you go on through it
love is waiting for you to come
well we'll be waiting in spring summer
cause in the autumn winter flower is dying
another seasons to come / get ready to get start
for all the flowers here with the sun
well we'll be waiting in spring summer
cause in the autumn winter flower is dying
another seasons to come / get ready to get start
for all the flowers here with the sun
so now you gotta through it
and so you go on through it
love is waiting for you to come
you go on feel it
so now you gotta through it
and so..you go on through it
love is waiting for you to come..
love..love..love..love..
is all you need
and that's what lennon's trying to tell you living..
love..love..love..love..
is an amazing grace
i guess he thinking something like it
sort of it..
so now you gotta through it
and so..you go on through it
love is waiting for you to come
and let us sing it
so now you gotta through it
and so you go on through it
love is waiting for you to come
well we'll be waiting in spring summer
cause in the autumn winter flower is dying
another seasons to come / get ready to get start
for all the flowers here with the sun
well we'll be waiting in spring summer
cause in the autumn winter flower is dying
ready to get start..
ready to get start!!!!...
ready to get start..



hola.. huhuhu
lama gile tak update
bz giloe lately
benda clash of the band ni pun dah cari kisah silam
dah leh masuk dlm buku sejarah tingkatan 2 dah.

hahahha.. gelak, gelak kalu tak aku bunuh...hahahhaa


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net